Bruidsfotografie en videografie

TROUWEN MET THOMAS | www.trouwenmetthomas.nl

Een gekke naam, maar niets is minder waar. ‘Jullie gaan trouwen en ik ben er ook bij’, aldus Thomas. Thomas is altijd op zoek naar het juiste licht en als dat er niet is, zorgt hij ervoor dat het wordt gecreëerd. De mooiste momenten van jullie trouwdag worden zo puur mogelijk door hem vastgelegd. Onopvallend opgaan in jullie gasten om zo toe te kunnen slaan wanneer er iets tof gebeurt. De fotografie van Thomas in twee woorden: Epic en herbeleven! Kosten voor 8 uur, vanaf €1649,00.

BRUILOFTZUIL | FOTOKIST | FOTOSPIEGEL | www.bruiloftzuil.nl

Weg met het ouderwetse gastenboek. Uw gasten spreken tijdens de receptie en / of feest een videoboodschap in op de bruiloftzuil. Na afloop van het feest komen alle felicitaties op een USB die jullie binnen 2 weken per post ontvangen. Zo zien jullie alle felicitaties en berichten op de televisie en computer. Een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag.

Met de Fotokist kunnen gasten een foto maken en direct als bedankje mee naar huis nemen. Laat je gasten helemaal uitleven tijdens jullie feest en maak gebruik van de verkleedkist of de babbelballon om de foto nog leuker te maken.

Een spiegel maar dan anders. De kan namelijk foto’s maken en printen!  Gefotografeerd van top tot teen en direct afdrukken!

  • Kosten Bruiloftzuil: €240,- incl. transport en USB met alle filmpjes
  • Kosten Fotokist: €395,- incl.  transport, 300 afdrukken, persoonlijk kader, en USB stick met alle foto’s voor de gehele duur van je feest.
  • Kosten Fotospiegel: €545,- inclusief transport, persoonlijk kader, studio flitser, onbeperkt afdrukken en USB stick met alle foto’s!
achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.