Trouwfeest locatie Utrecht: Borrel, diner, feest!

Op zoek naar een trouwfeest locatie in Utrecht? Na de plechtigheid (of misschien ook al wel ervoor) is het tijd voor een hapje en een drankje. Wat spreekt jullie het meeste aan? Het aansnijden van de bruidstaart, een gezellige borrel, een high tea of een stijlvolle picknick in de tuinen? Graag stellen samen wij met jullie een programma samen wat naadloos bij jullie past.

Huwelijksdiner

Een ontspannen samenzijn tijdens het diner met familie en vrienden. Of het nu een gezeten diner is met mooie speeches, een sharing dinner in de tuinen aan lange tafels of een walking dinner met kleine gerechtjes: jullie bruidsgezelschap krijgt alleen het allerbeste! Wij horen graag wat jullie wensen zijn. Lees meer informatie over onze fantastische keuken.

Trouwfeest!

Veel bruidsparen kiezen voor een bruisende afsluiting met een DJ of live muziek. Op Buitenplaats Amerongen is het Koetshuis een zeer geschikte feestlocatie. Op Buitenplaats Sparrendaal vindt de feestavond meestal plaats in de verschillende geschakelde suites op de bel-etage; in de grote Salon wordt gedanst, bij de bar wordt geborreld en in de lounge kunnen jullie gasten gezellig kletsen.

Welke DJ of band?

Het staat jullie natuurlijk helemaal vrij om een eigen band of DJ in te huren, maar voor jullie gemak hebben wij een overzicht van bedrijven en artiesten samengesteld die vaker bij Buitenplaats Amerongen hebben gespeeld. Wanneer een DJ of band een podium nodig heeft, kunnen wij dit voor jullie regelen. Dit stemmen wij op voorhand met jullie af, zodat wij dit tijdig voor jullie kunnen inhuren.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij ons?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.