Trouwen in de winter

16 juli 2019

Trouwlocatie met overnachting voor gasten

Een bruiloft is bijzonder. Feestelijk, gezellig, emotioneel, druk en… vermoeiend! Niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten. Als na een lange, mooie dag de laatste dans gedanst is, de laatste drankjes gedronken zijn en zelfs de late night snack verorberd is, willen jullie gasten maar één ding: slapen.

Voor sommige gasten moet dat bed nog even op zich laten wachten: zij rijden vanaf de trouwlocatie naar huis omdat ze morgen moeten werken, kleine kinderen hebben of het liefst in hun eigen bed liggen. Anderen maken jullie huwelijksfeest af met een overnachting in een hotel of B&B en genieten de volgende ochtend nog even na met een heerlijk ontbijtje.

Willen jullie die luxe ook aan jullie gasten bieden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of jullie nu trouwen op onze uitbundige Buitenplaats Amerongen, of jullie grote dag vieren op de luxe en intieme Buitenplaats Sparrendaal; er zijn in de nabije omgeving van onze trouwlocaties voldoende slaapgelegenheden te vinden.

Overnachtingsmogelijkheden Buitenplaats Amerongen

Vanuit Buitenplaats Amerongen lopen jullie gasten na een mooie feestdag binnen een paar minuten naar enkele charmante B&B’s, zoals de Napoleonschuur; een prachtig gerestaureerde historische Tabakswaag uit 1806 met 5 ruime designkamers. In- en uitchecken en ontbijten gebeurt enkele meters verderop bij het gezellige Restaurant Buitenlust. Buitenlust beschikt zelf ook over 12 nette hotelkamers, waaronder een mooie bruidssuite. Ook B&B ’t Gasthuys ligt op loopafstand van Buitenplaats Amerongen. In deze gerestaureerde, rijksmonumentale boerderij vinden jullie nog eens 4 kamers, waaronder opnieuw een bruidssuite.

Overnachtingsmogelijkheden Buitenplaats Sparrendaal

Op loopafstand van onze Buitenplaats bevindt zich B&B Passage met 4 kamers. Deze B&B heeft al meerdere prijzen gewonnen en biedt een gratis haal- en breng service naar het treinstation.

Overnachten met een groot gezelschap

Blijven alle feestgangers slapen? Dan kunnen we een taxiservice voor het hele gezelschap regelen om jullie samen naar een van de grotere hotels in de omgeving te brengen. Deze hotels liggen midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en zijn uitstekend bereikbaar vanuit Buitenplaats Sparrendaal (5 autominuten) en Buitenplaats Amerongen (20 autominuten).

Op Landgoed de Horst worden jullie de volgende ochtend heerlijk wakker tussen de boomtoppen, onder het genot van vogelgezang, en genieten jullie van een uitgebreid ontbijtbuffet. De Horst beschikt over 40 tweepersoons luxe kamers, 31 eenpersoons standaard kamers en 42 eenpersoons budget kamers.

Ook Hotel Bergse Bossen ligt midden in prachtige natuur. Het hotel biedt 65 comfortabele hotelkamers, die allemaal gelijkvloers liggen. Er zijn één- en tweepersoonskamers, maar ook driepersoonskamers, mindervalidenkamers, hotelbungalows én een bruidssuite.

Overnachten op de Buitenplaats

Op Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal is het niet mogelijk om te overnachten. Jammer? Welnee! Na een fantastische dag nemen jullie afscheid van onze locatie en krijgen jullie niets meer mee van het opruimen en schoonmaken dat tot in de vroege uurtjes doorgaat. En jullie en jullie gasten slapen heerlijk uit in de buurt en genieten van een overheerlijke ontbijtje.

Kunnen jullie het toch niet laten om nog even te komen nagenieten bij ons? Dan zien we jullie graag terug bij de lunch, in Restaurant Bentinck.

Willen jullie meer weten over de overnachtingsmogelijkheden in de omgeving van onze trouwlocaties, of over het vieren van jullie trouwdag op één van onze Buitenplaatsen? Wij vertellen er graag alles over tijdens een kennismakingsgesprek. Plan snel een locatiebezoek en laat je door ons informeren onder het genot van goede koffie en een lekker taartje