31 mei 2021

Maak kennis met Marian – accountmanager

De manier waarop Marian bij Swijnenburg terecht is gekomen is “a true love story”. Ze is naar Nederland gekomen voor de liefde. Vanuit België is zij verhuist naar Nederland om samen te kunnen gaan wonen met haar vriend Niels. En natuurlijk hoorde bij deze verhuizing ook een nieuwe baan. Na 9 jaar bij een grote partycateraar te hebben gewerkt was Marian op zoek naar een plek waar ze met deze ervaring terecht kon, en op haar plek zou zitten.

 

Ze ontmoette Peter-Paul (eigenaar Swijnenburg) tijdens een beurs in de Jaarbeurs waar Buitenplaats Amerongen als exposant aanwezig was. Een korte periode later kwam ze de vacature voor accountmanager tegen en heeft ze gesolliciteerd. En bijna 6 jaar (en intussen 2 kindjes) later werkt ze er nog steeds met heel veel plezier.

 

De focus van Marian binnen Swijnenburg ligt op het contact met aanstaande bruidsparen en opdrachtgevers nadat ze besloten hebben bij ons hun huwelijksdag of bijeenkomst te willen vieren. Een taak die haar op het lijf geschreven! ‘Ik ben intussen een vat vol informatie en daar doe ik mijn voordeel mee in voorbereidende gesprekken’ aldus Marian.

 

Op de vraag wat ze zelf het leukst vindt om te doen heeft ze een duidelijk antwoord. ‘Plannen en organiseren vind ik het leukst. De momenten waarop je samen met de collega’s van het operationele en keukenteam vorm geeft aan zo’n bijzondere dag, en waar alle kennis en ervaring bij elkaar komt, maakt dat ik steeds weer een fijne werkdag heb gehad.’

 

Ook wat Swijnenburg voor haar meebrengt is geen moeilijke vraag voor Marian; ‘De klantgerichtheid, de wow-factor nastreven, als team er staan voor onze gasten. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet! Het vergt veel inspanning, voorbereiding en team spirit achter de schermen, maar dat loont ontzettend als je naderhand hoort van gasten hoe ze de dag hebben beleefd. Als je dat combineert met een onberispelijke kwaliteit op zowel culinair als serviceniveau, is dat een combinatie waar andere locaties jaloers op zijn. Ik ben erg trots om hier te werken!’.