Landelijk vergaderen Utrecht

04 februari 2020

Landelijk vergaderen: dit maakt het éxtra bijzonder

Staat er belangrijke vergadering op de planning? Heb je weleens overwogen om dit buiten de deur te doen? De meeste vergaderingen vinden plaats op kantoor. Natuurlijk niets mis mee, maar vaak worden deze tussen alle werkzaamheden door gedaan of gaan we de ene vergadering na de andere vergadering in. Voor sommige bijeenkomsten is het belangrijk om er echt tijd en aandacht voor te hebben. Dan kan het een goed idee zijn om de vergadering buiten de deur te organiseren.

Button contact     Button locatiebezoek

Vergaderen buiten de deur

Buiten de deur vergaderen heeft vele voordelen. Als een vergadering buiten de deur plaats vindt, geeft dit namelijk meteen een urgentie aan. De kans is hierdoor groot dat collega`s deze tijd in hun agenda reserveren en tussendoor geen andere dingen hoeven te doen. Verder is het fijn vergaderen zonder afleiding van andere collega`s en geluiden.
Een nieuwe locatie zorgt daarnaast voor nieuwe indrukken en dit zorgt ervoor dat iedereen beter oplet en geconcentreerder is. Ook krijgen jij en je collega`s door weg te zijn van kantoor nieuwe energie. Vaak voelt iedereen zich meer ontspannen buiten de deur en worden lastige beslissingen makkelijker gemaakt.

Bastion-Buitenplaats-Amerongen  Koetshuis-vergaderlocatie-utrecht-Mogelijkheden & prijzen

Waarom landelijk vergaderen?

Maak de bijeenkomst buiten de deur nog effectiever en creatiever door een vergaderlocatie in het groen te kiezen. Nederland kent veel bos, mooie natuurgebieden en andere verscholen parels die bijzonder geschikt zijn voor een landelijke vergadering. Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen dichterbij de natuur staan dit zorgt voor meer inspiratie en minder stress. Landelijk vergaderen brengt dus meerdere voordelen met zich mee. Ook kan je in de pauze of een tussentijdse break even genieten van het groen. Kies voor een wandeling of ga zelfs een gedeelte van de bijeenkomst wandelend vergaderen. Het creatieve denkvermogen stijgt met gemiddeld 60 procent als je wandelt. De moeite om eens uit te proberen dus!

Activiteiten in de buitenlucht

Na een dag vergaderen, of tussen de dagdelen in, is een ideaal moment voor een teamactiviteit. Er zijn diverse activiteiten die je samen in de buitenlucht kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan schermen, een roofvogelworkshop, boogschieten, een solex toer, schapendrijven, hondenspiegelen of een rondleiding door de tuinen van Buitenplaats Amerongen. Breng goed in beeld dat het doel van de vergadering is en welke teamactiviteit hierbij past. Bij Swijnenburg adviseren we je graag.

Buitenactiviteiten in Utrecht Solextour rijden Utrecht

Vergaderen bij Swijnenburg

De locaties van Swijnenburg | meet & celebrate, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal zijn omring door groen en natuur. De prachtige landelijke omgeving zorgt voor een gevoel van rust. Even helemaal uit je werkomgeving zorgt voor nieuwe inspiratie. Daarnaast ontzorgen we jullie volledig, zodat jullie het maximale uit de vergadering kunnen halen.

Wij staan voor hoogstaande service en kwaliteit. Voor ons horen daar vanzelfsprekend professionele voorzieningen bij. Alle ruimtes beschikken over een geluidsinstallatie, beamer of plasmascherm en WIFI. En natuurlijk zorgen we ook goed voor de innerlijke mensen. Vanuit de keuken van ons Restaurant Bentinck serveren wij de heerlijkste hapjes en drankjes aan je gasten. Wij koken naar de seizoenen met verse producten. De mogelijkheden zijn eindeloos: van kleine borrelhapjes tot een barbecue, een walking dinner of een intiem diner.

Neem een kijkje op onze landgoederen

Ben je benieuwd naar onze locaties en wat wij voor je kunnen betekenen? Kom eens langs voor een kopje koffie en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en leiden je rond op onze prachtige locaties.