22 december 2022

Kennismaken met Tessa | Marketeer

Tessa is in januari 2022 begonnen in het marketingteam van Swijnenburg als stagiaire. Na het afronden van haar studie Leisure & Events management besloot ze Swijnenburg nog niet te verlaten. Sinds juni 2022 is Tessa dan ook officieel onderdeel van het marketingteam, waar ze met veel plezier haar marketingwerkzaamheden verricht.

Het marketingteam, dat bestaat uit Eva en Tessa, werkt keihard aan zowel de offline als online marketinguitingen van Swijnenburg. Tessa houdt zich met van alles bezig: van het schieten van content voor de social mediakanalen, het schrijven van blogs, het maken van nieuwsbrieven tot het ontwikkelen en optimaliseren van de customer journey. De werkzaamheden zijn erg gevarieerd. ’’Wat mij aanspreekt binnen Swijnenburg is de ambitie om te groeien en te ontwikkelen, met het gehele team. Hierdoor komen er ook steeds meer mogelijkheden en kansen op mijn pad.”

Als je aan Tessa vraagt wat ze het leukste vindt aan haar werkt vertelt ze dat ze het heel gaaf vindt om het product dat ze vermarkt en doelgroep voor wie ze dat doet van zo dichtbij mag meemaken. ‘’Op een normale werkdag zit ik op het kantoor in het Poortgebouw op Buitenplaats Amerongen en vindt er, op datzelfde moment, nog geen 20 meter verderop een evenement plaats. Hierdoor sta je als marketeer heel dicht bij het product dat je vermarkt. Dat vind ik heel tof!” Daarnaast vindt ze de diversiteit in haar werkzaamheden erg leuk. “Geen dag is hetzelfde en er is veel ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën.”

Tessa is net afgestudeerd en heeft dus de mogelijkheid om veel te leren binnen Swijnenburg. Ze is gedreven om zich constant te ontwikkelen binnen haar functie en wil haar doelgroep steeds beter leren kennen, zodat zij hen kan voorzien van de juiste content. “Ik wil onze gasten op de best mogelijke manier inspireren en informeren.”

Met de komst van Tessa is er binnen het marketingteam, dat voorheen alleen bestond uit Eva, meer ruimte en tijd voor nieuwe en creatieve ideeën. De aankomende jaren willen zij de huidige werkzaamheden optimaliseren en veel toffe, nieuwe ideeën werkelijkheid laten worden. Blijf ons daarom ook zeker volgen en raak geïnspireerd voor jouw evenement bij één van onze locaties: Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal. En vergeet restaurant Bentinck natuurlijk ook niet!