28 september 2020

Kennismaken met Georgios – Junior Party Manager

Vier jaar geleden is Georgios begonnen bij Buitenplaats Amerongen als medewerker bediening. In zijn tienerjaren ging hij al veel naar evenementen en later ook naar festivals. Elke keer borrelde het gevoel van samenhorigheid op wilde hij daar ook deel vanuit maken. Zo gezegd, zo gedaan. Na zijn opleiding eventmanagement aan de Herman Brood Academie is hij bij Swijnenburg | meet & celebrate aan de slag gegaan.

Georgios werkt inmiddels bij beide locaties van Swijnenburg, Buitenplaats Sparrendaal en Buitenplaats Amerongen, in de functie Junior Party Manager. Het werk blijft voor hem uitdagend omdat er veel afwisseling in de werkzaamheden zit en geen één partij hetzelfde is. ‘’Samen met het team alles voor het event regelen, de gasten verzorgen, net dat beetje extra kunnen doen en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt, dat maakt me blij. Het leukste is als, na een dag hard werken, blije gasten ons komen bedanken voor het geslaagde event. Dat hebben we dan mooi samen neergezet en daar doen we het voor!” aldus Georgios.

Een praatje met gasten maakt Georgios graag. Hij krijgt vaak vragen over het pand, bijvoorbeeld hoe oud het pand is. Georgios: “Het is leuk dat ik, hoe langer ik hier werk, steeds meer kan vertellen over de locaties. Doordat er vaak rondleidingen op de locaties zijn, komen wij ook steeds meer te weten. Veel gasten vinden het leuk als ik wat interessante feitjes met hen deel. Dat is toch ook wel kenmerkend voor onze locaties. Ze hebben geschiedenis en een verhaal”

Georgios: “Het is voor onze gasten ontzettend fijn als zij zich prettig voelen op een locatie, er met ze mee gedacht wordt en dat ze het gevoel hebben dat niemand niets te kort komt. Onze gasten ontzorgen en net dat stapje extra zetten, dat is waar Swijnenburg voor staat. Ik raad het dan ook zeker iedereen aan om je evenement bij Swijnenburg te organiseren.”