25 oktober 2021

Kennismaken met Dorres – Partymanager

Altijd vrolijk, een echt mensenmens, een liefhebber van lekker eten en altijd in voor iets nieuws; deze woorden omschrijven Dorres, onze partymanager, het beste. ‘’Ik vind het heerlijk om mensen om me heen te hebben. Dat is ook waarom ik in dit vak ben gerold.’’ Dorres werkt nu iets meer dan een half jaar bij Swijnenburg en doet dat met veel plezier. 

‘’Ik heb de opleiding Leisure & Hospitality afgerond en daarna acht jaar bij de Holland Evenementen Groep gewerkt waar ik onder andere deelnemers op het Wipe Out parcours begeleidde en eindverantwoordelijk was. Ik heb daar veel geleerd en een hele leuke tijd gehad, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Via een vriendin kwam ik terecht bij Swijnenburg. De combinatie van de verantwoordelijkheid vanuit mijn rol, de gezelligheid met collega’s en het bezig zijn de hele dag zorgt ervoor dat dit voor mij de perfecte baan is.’’ 

‘’Het allerleukste aan mijn werk vind ik met andere mensen werken. Het mensen naar de zin maken, hen een geweldige dag bezorgen. De levendigheid; dat is echt waar ik van hou. Stilzitten is namelijk niets voor mij. Ik wil bezig zijn en dat is wat ik nu doe. Samen met collega’s onze gasten ontvangen, zorgen dat alles op tijd klaar staat, ruimtes ombouwen en onze gasten verrassen met de locatie en de veelzijdigheid ervan. Dat is waar ik energie van krijg!’’

‘’Het serveren van het diner vind ik het leukste moment van mijn werkdag. Ik kan ontzettend genieten van het moment dat alles soepel verloopt, we de gasten mogen verrassen met mooie gerechten en bijpassende wijnen en je ziet dat iedereen het naar zijn zin heeft. Zo’n moment waarop alles klopt. Wat grappig is, is dat toen ik net begon bij Swijnenburg het diner draaien juist mijn minst favoriete onderdeel van de dag was.’’ 

‘’Wat werken op onze locaties Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal zo gaaf maakt, is dat het echt maatwerk is. Het zijn unieke locaties met een bijzondere uitstraling op een prachtige plek en dat zie je steeds weer als we onze gasten mogen ontvangen. Mensen zijn altijd in positieve zin verrast en dat is zo leuk om te zien! En als we hen dan met een gezellig en enthousiast team de hele dag in de watten mogen leggen en de gasten met een meer dan goed gevoel naar huis gaan, stap ik ook met een blij gevoel in de auto naar huis.’’