21 april 2022

Kennismaken met Anne Fleur | Party Manager

Anne Fleur werkt sinds oktober bij ons en, zoals ze zelf zegt, heeft ze nog geen dag spijt van deze beslissing. “Ook al kwam ik net voor de COVID-lockdown binnen, ik heb nog wat partijen mogen verzorgen en vanuit Swijnenburg hebben ze tijdens de lockdown met ons gekeken naar passende oplossingen. Zo ben ik altijd fulltime aan het werk geweest. Dit bewijst hoe meedenkend en betrokken Swijnenburg bij haar personeel is. Dat vind ik zo fijn hier!”

Anne Fleur komt uit de (muziek)marketing branche en heeft daarnaast altijd freelance evenementen gedraaid, van zakelijke events tot meerdaagse festivals. “Ik voelde dat ik de switch moest maken naar fulltime evenementen, dat is toch wel echt waar mijn hart ligt. Ik zag de vacature voor deze functie en was direct enthousiast. Toen ik op locatie kwam voor mijn gesprek was ik direct verliefd op de werkomgeving. Zelfs nu is het voor mij iedere dag nog een feest om weer op mijn werk aan te komen, want hoe mooi zijn deze locaties wel niet?”

De gasten staan bij Swijnenburg centraal en dat komt vooral door de passie die de werknemers hebben voor het verzorgen van deze dagen. Zo zegt Anne Fleur: “Het leukste aan werken op evenementen is het zien van de glimlach bij de gasten. Het is heel dankbaar werk, bij alle soorten events. Bij een bruiloft bijvoorbeeld, iedereen komt altijd met goede zin en mag je onderdeel uitmaken van iemands mooiste dag, dat is een hele eer.”

Een hecht team is voor Anne Fleur ook belangrijk, zo zegt zij zelf: “Ik snapte vroeger nooit zo goed waarom collega’s na werktijd met elkaar afspraken of op werk bleven hangen. Ik dacht altijd ‘collega’s zijn collega’s’, maar sinds ik hier werk, snap ik waarom mensen dit doen. Zodra de band met je collega’s goed is, je hard kunt werken met elkaar, maar ook hard kunt lachen, dan is elke werkdag een feest. Mijn collega’s zijn gezellig, betrokken, maar ook professioneel en dat vind ik erg fijn tijdens een vol geprogrammeerde partij. Je weet altijd wat je aan elkaar hebt.’

Swijnenburg heeft twee locaties, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal. Beide locaties zorgen voor een prachtige ambiance, maar Buitenplaats Sparrendaal is de favoriet van Anne Fleur. “Dit komt omdat Sparrendaal een intieme locatie is. Het voorziet in alle behoeftes. De locatie is prachtig, er is een lang gestrekte tuin, er zijn genoeg binnenruimtes om bij ieder onderdeel een andere ruimte te gebruiken, er is genoeg ruimte voor alle gasten en toch blijft iedereen bij elkaar. Je kunt snel alles regelen voor de gasten, omdat alles binnen handbereik ligt. Zo kun je de kwaliteit van de service nog hoger houden en daarmee ook de tevredenheid van de gasten. Zo ga ik altijd met een goed gevoel naar huis.”