02 december 2020

Kennis maken met Mario – Locatiemanager Buitenplaats Sparrendaal

Sinds september is Mario locatiemanager bij Buitenplaats Sparrendaal. Via een bericht op LinkedIn kwam hij terecht bij deze functie bij Swijnenburg: “Na het lezen van de vacature was ik meteen enthousiast. Ik kon niet wachten tot ik thuis was om een sollicitatie te sturen.”

Door de coronacrisis werd Mario’s vorige baan opgeheven in verband met een reorganisatie. Mario heeft een opleiding afgerond in horeca management en heeft veel horecaervaring, maar hij had nog nooit in de evenementensector gewerkt. “Toen mijn vorige baan werd opgeheven ging ik kijken naar alle mogelijkheden. Ik hou ervan om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen en op mooie locaties werken vaak leuke mensen! Alles viel op zijn plek bij deze baan. Ik ben erg blij dat ik deze functie mag vervullen.”

Op de vraag hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet, heeft Mario niet één antwoord: “Echt elke dag is anders, dat maakt dit werk zo leuk. Het belangrijkste is gasten een onvergetelijke ervaring bieden en een warme en gezellige sfeer creëren voor de gasten en collega’s. Een kopje koffie ’s morgens, om de dag mee op te starten, mag natuurlijk ook niet ontbreken.”

Het creëren van herinneringen vindt Mario het leukste aan zijn werk: “Ik wil voor mijn gasten een wauw-moment creëren zodat ze altijd positief terug denken aan hun bezoek aan onze locatie. Ook vind ik het belangrijk dat het personeel met wie ik samenwerk met plezier terugkijkt op het werken hier. Het geeft me veel voldoening om mensen tevreden te zien. Dat ik dit kan combineren met het managen van een ‘eigen’ locatie maakt deze baan voor mij echt perfect.”

Mario vindt de werksfeer bij Swijnenburg ontzettend goed: “Ik voel totaal geen spanningen of irritaties onderling. Iedereen is professioneel en goed in zijn werk. Daarnaast toont iedereen interesse in elkaar en kan iedereen goed met elkaar overweg.”

Door de coronacrisis ligt het meeste werk bij Sparrendaal nu even stil. Mario hoopt dat hij snel weer aan het werk kan: “Ik hoop dat ik snel weer de vloer op mag om bijzondere momenten te creëren en de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Al met al ben ik ontzettend blij dat ik deze leuke baan heb gevonden en ik hoop dat ik nog lang deel uit mag maken van deze mooie organisatie.”