Locaties bijeenkomen

De bijzondere evenementenlocaties van Swijnenburg bieden plaats aan zakelijke gezelschappen van 2 tot 350 personen. Wij vertellen u graag meer over onze prachtige locaties.

Op Buitenplaats Amerongen ontvangen wij jaarlijks 250 zakelijke gezelschappen voor vergaderingen, trainingen, bedrijfsfeesten en andere evenementen.

Buitenplaats Amerongen is een inspirerende locatie: met zorg gerestaureerd, met smaak ingericht. Onze gedreven professionals zorgen ervoor dat uw zakelijk evenement een blijvende impact maakt op uw gasten.

Wij staan klaar om uw gasten te verwelkomen en u te ontzorgen.

Buitenplaats Sparrendaal wordt altijd exclusief voor u gereserveerd. Vergader of vier in stijl met uw gezelschap van 20 tot 150 personen.

Het landhuis zorgt voor een stijlvolle entourage voor uw bedrijfsevenement, vergadering of congres. De grandeur van de buitenplaats en ons gastheerschap zorgen ervoor dat uw zakelijk evenement een onvergetelijke indruk maakt op uw gasten.

Tijdelijk kunt u ook een aparte ruimte in het landhuis huren. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Huis Scherpenzeel, een intieme locatie die zeer geschikt is voor een vergadering, training of bedrijfsfeest in Midden-Nederland.

Het historische kasteel is een fijne plek om bijeen te komen met uw gezelschap tot 120 personen. Het omliggende park zorgt voor een prachtige entourage voor uw zakelijke evenement.