Unieke evenementenlocatie in Utrecht en Gelderland. Om welke gelegenheid het ook gaat: tijdens elke zakelijke bijeenkomst wilt uw bedrijf zo goed mogelijk voor de dag komen.

U wilt uw gasten verrassen met een bijzondere omgeving in Midden-Nederland en ze verwennen met een hapje en een drankje. En minstens zo belangrijk: u heeft liever geen zorgen om de praktische zaken. Wij ontzorgen u.

achtergrond
schets

.... is bijeenkomen op een unieke toplocatie.

Een centraal gelegen evenementenlocatie in Utrecht of Gelderland, die net even anders voelt dan het alledaagse. Dat is wat onze zakelijke gasten zoeken en vinden. In onze prachtige historische gebouwen ontvangen wij uw gasten voor vergaderingen, evenementen, personeelsfeesten, presentaties en congressen van 2 tot 350 personen.

Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat het memorabel wordt.

Wij zijn met trots benoemd tot een STER locatie! Bekijk eerder reviews op de website van MeetingReview.

De medewerkers en de locaties van Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Huis Scherpenzeel staan klaar om uw gasten te verwelkomen en u te ontzorgen!

achtergrond
schets

Een unieke evenementenlocatie in Utrecht en Gelderland: Midden in Nederland. Bekijk onze ultieme checklist voor het organiseren van een evenement!