Wildmenu

08 november 2019

Bentinck gaat wild

Van 20 november t/m 1 december serveren wij een prachtig 5 gangen wildmenu!

Chef-kok Tommy Janssen en zijn team putten volop uit wat het seizoen te bieden heeft en hebben een wildmenu samengesteld. U geniet van mooie hoogwaardige ingrediënten, rijke smaken en de sfeer van het seizoen. Begeleid met heerlijke bijpassende wijnen die onze sommelier voor u heeft geselecteerd.

5 gangen wild | 72.50

Paté en croûte  | rode biet | cassisbes | bundelzwam
*
Roodpoot patrijs | pastinaak | zuurkool | truffel
*
Konijn | rugfilet | pompoen | baharat | spruiten
*
Hertenkalf | cervenne ui | aardpeer | pinda | boerenkool
*
Hazelnoot | karamel | praline roomijs | amarena kers

5 gangen all-in diner  | 119,50

Aperitief | 5 gangen diner | wijn-waterarrangement | koffie/thee, friandises

Reserveer hier o.v.v. Wildmenu