
08 november 2019
Bentinck gaat wild
Van 20 november t/m 1 december serveren wij een prachtig 5 gangen wildmenu!
Chef-kok Tommy Janssen en zijn team putten volop uit wat het seizoen te bieden heeft en hebben een wildmenu samengesteld. U geniet van mooie hoogwaardige ingrediënten, rijke smaken en de sfeer van het seizoen. Begeleid met heerlijke bijpassende wijnen die onze sommelier voor u heeft geselecteerd.
5 gangen wild | 72.50
Paté en croûte | rode biet | cassisbes | bundelzwam
*
Roodpoot patrijs | pastinaak | zuurkool | truffel
*
Konijn | rugfilet | pompoen | baharat | spruiten
*
Hertenkalf | cervenne ui | aardpeer | pinda | boerenkool
*
Hazelnoot | karamel | praline roomijs | amarena kers
5 gangen all-in diner | 119,50
Aperitief | 5 gangen diner | wijn-waterarrangement | koffie/thee, friandises
Reserveer hier o.v.v. Wildmenu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bijeenkomen
Eten & drinken