Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw auto introductie haalt.

Het organiseren van auto introductie vraagt om een goed bereikbare, stijlvolle en inspirerende locatie die voorzien is van alle moderne voorzieningen en waar attente medewerkers u de praktische zorgen volledig uit handen nemen.

Organiseer een auto introductie op een van onze locaties

U heeft een locatie met klasse nodig voor uw auto introductie. Stijlvol, groots en passend bij het luxe gevoel dat een nieuwe auto oproept. Met tevens medewerkers die uw gasten op de achtergrond van heerlijke hapjes en drankjes voorzien. Met daarnaast een groene omgeving die zich perfect leent tot proefritten en buitenactiviteiten. En met de mogelijkheid om vervolgens de auto zo naar binnen te rijden natuurlijk.

Bij SWIJNENBURG | meet & celebrate vindt u de perfecte plek voor uw auto-introductie. Met het oog op uw wensen hebben wij onze locaties auto-proof gemaakt. Omdat wij u een prachtig, origineel, bosrijk alternatief willen bieden. U rijdt uw nieuwste model eenvoudig naar binnen in ons prachtige Koetshuis op Buitenplaats Amerongen, of in een perfect aangeklede tentenaccommodatie in de parktuin van Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek, of we komen met plezier bij u langs op een moment dat u past.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

achtergrond
schets

Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.