Afwashulp

Een goede keuken kan niet zonder basis: schone materialen. Om het team compleet te maken zijn wij nog op zoek naar:
afwashulp 8-16 uur per week.

Voor 1 á 2 avonden per week zijn wij op zoek naar een afwashulp op Buitenplaats Sparrendaal gelegen in Driebergen.

Wat vragen wij?

  • Als persoon ben je georganiseerd en gestructureerd, daarbij ben je collegiaal.
  • Je hebt werkervaring in een restaurantkeuken.
  • Je bent woonachtig in de regio Utrechtse Heuvelrug.
  • Je bent 8-16 uur per week flexibel inzetbaar in de avonden.

 

Wat bieden wij?
Een fantastische werkomgeving op een van de mooiste landgoederen van Nederland. Je komt terecht in een professioneel, enthousiast en betrokken team. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Over SWIJNENBURG
SWIJNENBURG | meet & celebrate is met 14 jaar ervaring op de Utrechtse Heuvelrug een gevestigde speler in de horeca- en evenementenbranche. Het portfolio van SWIJNENBURG bestaat uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) en Restaurant Bentinck (Amerongen).

Onze missie
Where stories become memories; samen mooie herinneringen maken. Dat is waar het om draait bij SWIJNENBURG | meet & celebrate.
Sinds de oprichting in 2006 hebben we maar één doel: op onze bijzondere, stijlvolle locaties, met een rijke geschiedenis, onze gasten zich vorstelijk laten voelen, verwachtingen overtreffen en blijvende herinneringen creëren. Daar werken we met het hele team dagelijks heel hard voorWe streven daartoe het maximaal haalbare na op het gebied van ambiance, service en culinair product. De afgelopen jaren is de algehele gasttevredenheid niet lager geweest dan een 9,1. Daar werken we met een team van 50 mensen keihard aan.

Interesse?
Graag ontvangen wij je motivatie met cv en foto per e-mail. Je kunt deze richten aan Mario Schollen. mario@swijnenburg.com.