1e Medewerker (M/V | Full time)

SWIJNENBURG | meet & celebrate is met 14 jaar ervaring op de Utrechtse Heuvelrug een gevestigde speler in de horeca- en evenementenbranche. De missie van SWIJNENBURG is gasten zich vorstelijk te laten voelen tijdens hun diner, congres of (huwelijks) feest. We streven daartoe het maximaal haalbare na op het gebied van ambiance, service en culinair product. Daar werken we met een team van professionals keihard aan.

Als uitbreiding op ons team zijn wij op zoek naar een professionele, gastvrije en gedreven:

1e Medewerker (M/V Full time)

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:
Als 1e medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoer van een ( zakelijke ) bijeenkomst of huwelijk en stuur je de bedieningsmedewerkers aan. Hiernaast ben je de gastheer/vrouw, probleemoplosser, uitvoerder, toezichthouder (op de instandhouding van onze monumentale gebouwen en hygiëne), alsmede eerstvolgend aanspreekpunt voor overige betrokken partijen zoals gasten, leveranciers en sales afdeling bij afwezigheid van management.

Ten opzichte van het medewerkers team vervul je een coachende en begeleidende rol. Uiteraard neem je actief deel aan de ontwikkeling van het product en het verhogen van de kwaliteit in service en beleving. Tenslotte vul je je taken uit het afdelingsplan of aan jou toegewezen projecten op een zorgvuldige en professionele manier in.

Wat vragen wij?
Je beschikt over een gedegen basis voor de functie:

  • Je hebt een MBO werk/denkniveau, bij voorkeur een afgeronde Horeca opleiding.
  • Je hebt 2/3 jaar werkervaring in de Horeca, hospitality, banqueting of catering omgeving. Bijvoorbeeld als medewerker bediening, Chef de rang of eerste medewerker bediening.
  • Je bent een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en in staat om mensen te motiveren.
  • Je droomt gastvrijheid en doet er alles aan om het je gasten naar de zin te maken.
  • Je hebt een flexibele, initiatiefrijke en stressbestendige werkhouding.
  • Je bent, bij voorkeur, woonachtig in de regio en op korte termijn beschikbaar.

Tot slot: SWIJNENBURG | meet & celebrate is een bedrijf dat zich iedere dag ontwikkelt. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en flexibele persoonlijkheden, die met veel energie en gedrevenheid willen bijdragen aan deze ontwikkeling.

Wat bieden wij?
Een fantastische werkomgeving op een van de mooiste landgoederen van Nederland. Het portfolio van SWIJNENBURG bestaat op dit moment uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) en Restaurant Bentinck (Amerongen). Het bedrijf heeft de ambitie om komende jaren het aantal locaties verder uit te breiden. Je komt terecht in een professioneel, enthousiast en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Graag ontvangen wij je motivatie met cv en foto per e-mail. Je kunt deze richten aan Mario Schollen, Locatie manager.  Stuur deze per email naar Mario@swijnenburg.com. Voor inhoudelijke vragen is hij bereikbaar op 06 – 34 96 65 56.  Zie ook www.swijnenburg.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.